Δευτέρα Ιούλιος 23 2018,  

«Αν δεν προκριθούμε στο Euro αποσύρομαι»

Δεν έφτανε στην Εθνική μας η απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ, ήρθαν και οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να κάνουν ακόμη βαρύτερο το κλίμα. Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, καθώς σημείωσε πως, ναι μεν η Εθνική έγινε ξανά ομάδα με τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της, αλλά τόνισε πως «απέτυχε να βρίσκεται σε δεύτερη σερί μεγάλη διοργάνωση»!

Έριξε, λοιπόν, τη… βόμβα, λέγοντας πως «το Euro του 2020 θα είναι η τελευταία ευκαιρία για αυτήν την ομάδα, σίγουρα για τους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμάς. Θα είναι η… τρίτη και φαρμακερή. Αν δεν προκριθούμε, ίσως εμείς οι μεγαλύτεροι θα έπρεπε να αποσυρθούμε. Εγώ, δηλαδή, σίγουρα. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα υπάρχουν λάθη, δεν θα υπάρχει συγγνώμη, δεν θα υπάρχει τίποτα»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι μεγάλη η πίκρα, που δεν πάμε και πάλι σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλους.

Πρέπει να καθίσουμε και να δούμε τι έφταιξε, τι δεν πήγε καλά. Το Euro θα είναι η τελευταία ευκαιρία για αυτήν την ομάδα, σίγουρα για τους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμάς.

Θα είναι η… τρίτη και φαρμακερή. Αν δεν προκριθούμε, ίσως εμείς οι μεγαλύτεροι θα έπρεπε να αποσυρθούμε. Εγώ, δηλαδή, σίγουρα. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα υπάρχουν λάθη, δεν θα υπάρχει συγγνώμη, δεν θα υπάρχει τίποτα»!

Όταν ρωτήθηκε για τον αν πρέπει να μείνει ο Μίχαελ Σκίμπε, τόνισε: «Με τον Σκίμπε γίναμε οικογένεια. Μιλήσαμε τότε στην Αυστραλία και γίναμε ομάδα. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τους 19 βαθμούς που πήραμε. Σίγουρα, έκανε λάθη, όπως κάναμε και εμείς. Κυρίως, την προηγούμενη Πέμπτη, στην Κροατία. Φταίνε όλοι, πρώτα οι παίκτες και μετά αυτός. Τώρα, αν θα μείνει, είναι ζήτημα δικό του και της ομοσπονδίας».

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων