Σάββατο Ιούνιος 23 2018,  

Θα αλλάξει ή όχι η έδρα του Final4 ?

Η Ευρωλίγκα έχει αποφασίσει το Φάιναλ Φορ να γίνει στην Κωνσταντινούπολη. Το σκέφτηκε και προ ολίγων μηνών όταν κάλεσε και δημοσιογράφους μαζί με τη διεύθυνση της διοργάνωσης στην Τουρκία και μας ενημέρωσε ότι επειδή η τρομοκρατία δεν πρέπει να νικήσει, το Φάιναλ Φορ θα διεξαχθεί κανονικά εκεί που προγραμματίστηκε.

Οι νέες επιθέσεις και κυρίως η τρομερή επίθεση στο νυχτερινό κέντρο Reina που συχνάζει όλος ο καλός κόσμος της Τουρκίας και φυσικά και οι αθλητές έφερε την πιο έντονη ανησυχία…Από θαύμα δεν υπάρχει νεκρός αθλητής και μάλιστα κάποιοι όπως ο Ντέι της Γαλατά ενημέρωσε ότι τελευταία στιγμή ακύρωσε την παρουσία του. Εκεί βρέθηκε και ποδοσφαιριστής μικρότερης ομάδας της Πόλης. Ηδη ο Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ ζήτησε να αλλάξει η έδρα του Φάιναλ Φορ.

Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και την ανησυχία, μιλάμε για στυγνή τρομοκρατία και στη διοργανώτρια νομίζουν ότι τα λεφτά και το ονόρε ειναι το σημαντικότερο. Είναι γνωστό ότι τουρκικές εταιρείες είναι οι βασικοί χορηγοί της Ευρωλίγκα και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο για να μην αλλάξει η έδρα για το Φάιναλ Φορ του 2017. Με το πρόσχημα να μην νικήσει η τρομοκρατία.

Αλλά τώρα μάλλον το σκέφτονται σοβαρά αν θα γίνει στην Πόλη ή θα αλλάξει….

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων