Σάββατο Σεπτέμβριος 22 2018,  

Μπάχαλο στην Τούμπα!

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε ποτέ και φαίνεται ότι θα έχει πολλά ημίχρονα! Λίγο πριν τη σέντρα ένα αντικείμενο βρήκε στο πρόσωπο των τεχνικό των «ερυθρόλευκων», Όσκαρ Γκαρσία, με τους «ερυθρόλευκους» να αποχωρούν άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο και τον Ισπανό τεχνικό να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Λίγο μετά τις 23:30, τέσσερις ώρες, δηλαδή, μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και τη ρίψη του ρολό ταμειακής στο πρόσωπο του Όσκαρ Γκαρθία, που προκάλεσε τον τραυματισμό του και την αναβολή, τελικά, του ματς, ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας.

Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Τρικάλων έκλεισε, έπειτα από μαραθώνιο διαβουλεύσεων, το φύλλο αγώνα, το οποίο, πρέπει να τονίσουμε, ότι, πλέον, αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη Λίγκα και οι δύο ομάδες θα ενημερωθούν αναλυτικά τη Δευτέρα (26/2) για τα όσα αναφέρει.

Προς το παρόν, λοιπόν, δεν γνωρίζουμε ακόμα τι ακριβώς έχει γράψει, δεδομένα, ωστόσο, υπάρχει γνωμάτευση γιατρού σε αυτό για τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να κληθεί σε απολογία με το άρθρο 15, παράγραφος 3, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σύμφωνα με το οποίο: «εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές».

Το Δυνατό του e-bet

Παρασκευή 21/9/18
Μονακό – Νιμ
1  1,71  Novibet

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων