Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020,  
Συζήτηση

Εδώ καράβια χάνονται….

25/03/2020
Σχολιάζοντας την επικαιρότητα μην έχοντας τίποτα άλλο να κάνω, ενώ η παγκόσμια απειλή του ιού συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον πλανήτη…

– Ήρθε λέει ο ατζέντης του Πέδρο Μαρτίνς (Σάντσο Φρέιτας) στην Ελλάδα, προφανώς να συζητήσει με τον Ολυμπιακό την αναννέωση του συμβολαίου του.
Συγχρόνως έγραψαν λέει Ιταλικές και Ρώσικες εφημερίδες ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας καίγεται για τον Μαρτίνς…. Σώωωπα
Αυτά τα κόλπα κύριε ατζέντη είναι παλιά…. Βγάζουμε την “μαϊμού” είδηση για την Λοκομοτίβ, μετά και τον αποκλεισμό της Αρσεναλ, και ήρθαμε να ανεβάσουμε το κασέ…
Σιγά μην καίγεται η Λοκομοτίβ, και σιγά μην θέλει να φύγει ο Μαρτίνς. Αλλού αυτά κύριε Σάντσο… Πήγαινε σε κανένα Γουέστερν να παίξεις….

–  Οι Ομοσπονδίες λέει έχουν πρόβλημα μετά την οριστική αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων. Ξέρετε γιατί? Να σας το πω εγώ…
Ο αθλητικός νόμος λέει ότι το ΔΣ κάθε αθλητικής ομοσπονδίας εκλέγεται για τετραετή θητεία εντός του τελευταίου τετραμήνου του έτους διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων.
Και καίγονται βέβαια όχι γιατί έχουν πρόβλημα εκλογής αφού όλες σχεδόν οι εκλογές είναι στημένες από τους ήδη διοικούντες. Εκβιάζουν τα σωματεία παίρνουν τις εκπροσωπήσεις και βάζουν όποιους θέλουν. Γι αυτό και βλέπεις πρόεδρο ομοσπονδίας για 20 χρόνια, 25 χρόνια και δεν συμμαζεύεται..
Ο γκαϊλές τους είναι η Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων. Γιατί μετά τις εκλογές στέλνουν τον εκπρόσωπο τους στην ΕΟΑ. Τώρα γιατί σκίζονται όλοι οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών να πάνε εκεί, το αφήνω στην κρίση του καθένα…..

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν….

kalchas

Το Δυνατό του e-bet

Τρίτη 14/07/2020
Γκρασχόπερς – Κιασό
Over (3,5) 1,83 Novibet

Εταιρείες