Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020,  
Συζήτηση

Η πάραδοση δείχνει G/G στο «Μοσόν»

15/9/2020

Καλημέρα εν Χριστώ αδερφοί. Από το γαλλικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσω σήμερα και θα επιλέξω το αμφισκόρ (G/G) στην αναμέτρηση της Μονπελιέ με τη Λιόν που προσφέρεται στο 1,83 (bwin).

Ξεκινάω από το γεγονός ότι τα 8 από τα 10 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων επιβεβαίωσαν το συγκεκριμένο ποντάρισμα, με τους «λιονέ» μάλιστα να έχουν και πέντε νίκες (3-2-5).

Η Λιόν είναι το θεωρητικό φαβορί, ωστόσο θα ήθελα την απόδοση του διπλού σε λίγο πιο υψηλές τιμές. Η Μονπελιέ εντός έδρας αποκτά άλλη δυναμική, είναι χαρακτηριστικό ότι έχει μόλις μια ήττα στα 14 τελευταία μπροστά στο κοινό της και αναμένω να είναι άκρως ανταγωνιστική. Δεν θα ρισκάρω, λοιπόν, με σημείο αλλά θα προτιμήσω το G/G λόγω παράδοσης αλλά και της επιθετικής ικανότητας των δύο ομάδων.

Στη 2η κατηγορία της Σουηδίας υπάρχει το Έστερ-Τρέλεμποργκ και θα επιλέξω τον άσο ο οποίος προσφέρεται στο 1,83 (Sportingbet).

Η Έστερ το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει διαρκή ανοδική αγωνιστική πορεία και είναι χαρακτηριστικό ότι «τρέχει» ένα αήττητο 4 αγώνων με 3 νίκες μάλιστα στο ίδιο διάστημα. Ακριβώς αντίθετη είναι η πορεία της Τρέλεμποργκ η οποία προέρχεται από 3 διαδοχικές ήττες, δεν έχει ψυχολογία, ενώ εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής (2-1-5). Όλα «δείχνουν» άσο και θα τον τιμήσω.

Terra

Το Δυνατό του e-bet

Πέμπτη 24/09/2020
Γαλατασαράι – Χάιντουκ
1  (1,70)  Novibet

Εταιρείες