Τρίτη Οκτώβριος 15 2019,  
Συζήτηση
giatros
cafe

Λογικό φαβορί οι «φαραώ»

Καλημέρα φίλες και φίλοι του e-bet. Ξημέρωσε Σάββατο (6/7) με τον υδράργυρο να έχει κολλήσει σταθερά σε υψηλά επίπεδα και να κάνει τη ζωή μας… δύσκολη. Το πρώτο Σ/Κ πάντως του Ιουλίου μας υπόσχεται πολλές συγκινήσεις αφού για σήμερα τουλάχιστον έχουμε και Κόπα Αμέρικα (Αργεντινή-Χιλή στον μικρό τελικό) και Κόπα Άφρικα με μεγάλο ντέρμπι (Νιγηρία-Καμερούν) και τελικό στο Παγκόσμιο Γυναικών, αλλά και αγωνιστική δράση από Σουηδία και Φιλανδία που μας δίνουν αρκετές εναλλακτικές επιλογές. Και μην λησμονούμε ότι ανεβαίνει και το πολιτικό θερμόμετρο αφού αύριο υπάρχουν και οι εθνικές εκλογές για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης για τη χώρα μας.

Το ξεκίνημα μας για σήμερα γίνεται από το Κοπα Αφρικα εκεί όπου θα πάμε με τον άσο της Αιγύπτου στο παιχνίδι με την Νότιο Αφρική που προσφέρεται στο 1,62 (Stoiximan), ενώ εναλλακτικά υπάρχει και ο άσος συνδυαστικά με το under 3,5 στο 1,78.

Ξεκινάμε από το γεγονός ότι λόγω έδρας αλλά και εικόνας στα παιχνίδια των ομίλων, η Αίγυπτος σωστά λογίζεται ως φαβορί. Ο Σαλάχ θεωρείται αμφίβολος αλλά εκτιμούμε ότι δύσκολα θα βρεθεί εκτός αλλά και με τον ίδιο στο πάγκο οι «φαραώ» παραμένουν πιο ποιοτική ομάδα. Πάμε με τον άσο, εναλλακτικά προτείνουμε το combo με το under 3,5 κυρίως λόγω της αμυντικής προσέγγισης και των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στα παιχνίδια τους. Δύσκολα θα «ανοίξει», καμία από τις δύο δεν θα πάρει ρίσκα, οπότε και πάλι είμαστε καλυμμένοι.

Από κει και πέρα στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα θα επιλέξουμε τον άσο της Αργεντινής στο παιχνίδι με τη Χιλή (στο 1,92 στο Stoiximan), ενώ δεν λέμε «όχι» εναλλακτικά και στο over 2,5 που προσφέρεται στο 1,75.

Ο τελικός της… παρηγοριάς για τις δύο ομάδες που ήταν φιναλιστ στην προηγούμενη διοργάνωση είναι γεγονός. Η Αργεντινή έπαιξε καλά κόντρα στη Βραζιλία (παρά την ήττα) και θέλει τη νίκη για να κλείσει με θετικό τρόπο τη διοργάνωση. Υπάρχει ένα κλίμα συσπείρωσης, ενώ και οι παίκτες θέλουν να «στηρίξουν» τον Σκαλόνι. Η Χιλή από την άλλη προέρχεται από το σοκ του αποκλεισμού από το Περού και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει. Πάμε με τον άσο, αλλά δεν αποκλείουμε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν, αφού δεν υπάρχει σκοπιμότητα, αλλά μόνο κίνητρο για την 3η θέση.

Να είστε καλά και πάντα στο… κόλπο!

Ο Αρχισυντάκτης

Το Δυνατό του e-bet

Τρίτη 15/10/2019
Ρουμανία – Νορβηγία
Under (2,5)  1,60 Stoiximan

Εταιρείες

Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια