Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020,  
Συζήτηση

Μπάγερν: Συνεχίζει ο Νόιερ μέχρι το 2023

Κάτοικος Μονάχου μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα παραμείνει ο Μάνουελ Νόιερ ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μπάγερν. “Η Μπάγερν είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της μέχρι την 30ή Ιουνίου του 2023. Ο Μάνουελ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμος και ο αρχηγός μας”, υποστήριξε ο CEO των Βαυαρών Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

“Δεν ήθελα να λάβω κάποια απόφαση τις τελευταίες εβδομάδες καθώς μετά το ξέσπασμα της πανδημίας κανείς δεν ήξερε πότε και με ποιο τρόπο θα επέστρεφε η δράση στην Bundesliga. Ήταν σημαντικό για εμένα που συνέχισα να δουλεύω σε αυτό το διάστημα. Κοιτάζω το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Νιώθω εξαιρετικά στη Βαυαρία, η Μπάγερν είναι ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη”, υποστήριξε ο Νόιερ στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την επέκταση του συμβολαίου.

Η Νόιερ πήγε στην Μπάγερν το 2011 και ψηφίστηκε καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου τέσσερις φορές. Το 2014 επελέγη ως ο κορυφαίους Ευρωπαίος και Παγκόσμιος Αθλητής στον κόσμο. Έχει κατακτήσει επτά φορές την Bundesliga, 5 το Κύπελλο, μία το Champions League, μία το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και φυσικά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Το Δυνατό του e-bet

Τρίτη 02/06/2020
Βικτόρια Κολωνίας – Τσβικάου
Over (2,5)  1,72 Stoiximan

Εταιρείες