Κυριακή 18 Απριλίου 2021,  
Συζήτηση

Πληρώνει καλά η Αλμερία

2/4/2021

Καλημέρα εν Χριστώ αδερφοί. Για σήμερα θα ξεκινήσω από τη 2η κατηγοα εμε τη Ράγιος και το παιχνίδι της Αλμερία με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Θα επιλέξω τον άσο που πληρώνει στο 2,30 (Bwin) αν και θα τον καλύψω και με το «Χ» στο 3,10.

Αρκετά αμφίρροπο μοιάζει το παιχνίδι με μια πρώτη «ανάγνωση», αφού η 3η της βαθμολογίας υποδέχεται την 6η. Η Αλμερία προέρχεται από τη νίκη επί της Μάλαγα (3-0) και κυρίως την επιβλητική εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε. Βρίσκεται στο -4 από την πρώτη 2άδα και με νίκη σήμερα πλησιάζει στο πόντο μένοντας «ζωντανή» στο κυνήγι της απευθείας ανόδου. Εντός έδρας έχει απολογισμό 9-5-2 και είναι σταθερή. Η Ράγιο προέρχεται από ήττα (1-0 από τη Χιχόν εντός έδρας), ενώ εκτός έδρας παρουσιάζει μέτρια εικόνα έχοντας απολογισμό 5-5-6. Θα στηρίξω τους γηπεδούχους με τον άσο να πληρώνει πολύ καλά και απλά θα τον καλύψω και με το «Χ», αφού δεν βλέπω τους φιλοξενούμενους ικανούς για το διπλό.

Στη 2η κατηγορία της Ιταλίας υπάρχει το Μπρέσια-Πορντενόνε και η επιλογή μου εδώ είναι ο άσος που προσφέρεται στο 2,15 (Sportingbet).

Στο συγκεκριμένο ζευγάρι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας. Η Πορντενόνε είναι χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχει να παίξει από τις 16/3. Πριν από αυτό είχε ένα αρνητικό σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη, στα οποία μάλιστα σκόραρε μόλις μια φορά! Εκτός έδρας βέβαια έχει αποδειχθεί φέτος πολύ πιο επικίνδυνη απ’ ότι εντός (5-4-6 εκτός) ωστόσο δεν «πείθει». Η Μπρέσια είναι σε καλύτερο ρυθμό, έχει το πλεονέκτημα της έδρας και εκτιμώ ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Terra

Το Δυνατό του e-bet

Κυριακή 18/04/2021
AEK – Αστέρας Τρίπολης
1 (1,57) Stoiximan

Εταιρείες