Δευτέρα Αύγουστος 19 2019,  
Συζήτηση

Την ανατροπή ο Απόλλων

19/7/18: Καλημέρα φίλες και φίλοι του e-bet! Europa League σήμερα και το ελληνικό ενδιαφέρον στις Κυπριακές ομάδες που καλούνται να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο, ώστε να μην πάθουν ότι έπαθε ο ΑΠΟΕΛ που αποκλείστηκε από την άσημη Σουντούβα. Η Ανόρθωση αγωνίζεται στην Αλβανία με τη Λατσί την οποί είχε νικήσει με 2-1 στην Κύπρο ενώ ο Απόλλων Λεμεσού φιλοξενεί την Στούμπρας από την οποία είχε χάσει στη Λιθουανία με 1-0 με γκολ που δέχτηκε στο 90΄.  Από αυτόν τον αγώνα θα ξεκινήσουμε τα πονταρίσματα μας. Ο Απόλλων μπορεί να μην έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του, αλλά σαν ομάδα είναι πολύ καλύτερος από τους Λιθουανούς.

Στάθηκε άτυχος στη Λιθουανία, αλλά στην Κύπρο μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί. Πρώτο μέλημα του η άμυνα, γιατί αν μη τι άλλο δεν πρέπει να δεχτεί γκολ. Σ αυτό ποντάρουμε και λέμε N/G με 1,70  Bwin

Δεύτερη επιλογή μας από τον αγώνα Λατσί – Ανόρθωση. Στον πρώτο αγώνα η Ανόρθωση βρέθηκε να χάνει από το 21΄με 0-1, αλλά κατάφερε στο 2ο ημίχρονο να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει στο 2-1, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει αυτή τη νίκη γιατί στην Αλβανία η έδρα μετράει. Πιστεύουμε ότι η Ανόρθωση μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν πιστεύουμε στα πολλά γκολ.
Under (2,5) με 1,85 Sportingbet

Να είστε καλά και πάντα στο ..κόλπο

Ο Αρχισυντάκτης

Το Δυνατό του e-bet

Κυριακή 18/08/2019
Αϊκ Στοκχ. – Κάλμαρ
1  (1,57)  Novibet

Εταιρείες

Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια