Σάββατο Οκτώβριος 20 2018,  
Συζήτηση
Hee man
Welcome

Φαβορί ο Απόλλων και τα γκολ

16-5-2018

Kαλημέρα εν Χριστώ αδερφοί. Μια ακόμη μέρα η χθεσινή όπου βρήκαμε το δρόμο προς το ταμείο, αφού η «κόντρα» μας στην Λαντσκρόνα στο παιχνίδι με την Χέλσινγκμποργκ επιβεβαιώθηκε (σ.σ 1-1) με το «Χ» να μας πληρώνει στο 3,40.

Για σήμερα η επιλογή μου έρχεται από τον τελικό του κυπριακού κυπέλλου, όπου θα επιλέξω τη νίκη του Απόλλωνα στο 2,00 (Novibet), ενώ εναλλακτικά , «βλέπω» και το αμφισκόρ (G/G) που προσφέρεται στο 1,83.

Ο Απόλλωνας διεκδικεί το 3ο διαδοχικό του κυπέλλο κόντρα στην ΑΕΚ σε μια χρονιά που ήταν το φαβορί για το νταμπλ, αλλά κινδυνεύει να μείνει φέτος με άδεια χέρια. Είναι μια ομάδα που κατά γενική ομολογία είναι καλύτερη από την ΑΕΚ, ενώ φέτος σε δύο παιχνίδια έμεινε αήττητος. Ασφαλώς και η ομάδα της Λάρνακας δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θα παλέψει για το τρόπαιο.

Η λογική λέει ότι η ομάδα της Λεμεσού είναι το φαβορί, εναλλακτικά πάντως αξίζει και η ενασχόληση με τα γκολ, δεδομένου ότι στα 7 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ σημειώθηκε over, ενώ κάτι ανάλογο έγινε στα 9 από 11 τελευταία του Απόλλωνα.

Terra

Το Δυνατό του e-bet

20/10/18
Ουντινέζε – Νάπολι
2  1,61  Vivobet

Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια