Πέμπτη 9 Απριλίου 2020,  
Συζήτηση

Φιλικά στη σκιά του Covid-19

Καλημέρα φίλες και φίλοι του e-bet. Ξημέρωσε Πέμπτη (26/3) το 1/3 της υφηλίου παραμένει σε καραντίνα λόγω του Covid-19 ωστόσο εμείς συνεχίζουμε στις… επάλξεις. Η νέα πραγματικότητα που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται (σε κοινωνικό και οικονομικό πλαίσιο) σε συνδυασμό με το κλείσιμο στο σπίτι μας κάνει να ψάχνουμε τρόπους εκτόνωσης όπου και όποτε είναι αυτό δυνατό. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή. Για σήμερα θα πάμε με αγώνες από την Λευκορωσία (πρωτάθλημα των 2ων ομάδων) καθώς και φιλικά συλλόγων (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι αγώνες).

Το ξεκίνημα μας για σήμερα θα γίνει από τη Σουηδία και το φιλικό παιχνίδι της Κάλμαρ με την Γιόνσεπινγκ εκεί όπου θα επιλέξουμε τον άσο 1,51 (Stoiximan), ενώ υπάρχει εναλλακτικά και ο άσος από ημίχρονο (1ημ/1 τελ) που προσφέρεται στο εξαιρετικό 2,27.

Φιλικό παιχνίδι (κεκλεισμένων των θυρών) στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων για το νέο πρωτάθλημα (όταν και εφόσον αυτό ξεκινήσει). Αμφότερες αναμένεται να «πειραματιστούν» ωστόσο η Κάλμαρ έχει τον πρώτο λόγο, ειδικά από τη στιγμή που η Γιόνσεπινγκ στο πρόσφατο φιλικό με την Χάκεν είχε τραγική αμυντική συμπεριφορά. Εκτιμούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη η Κάλμαρ, δεν αποκλείουμε να το κάνει από ημίχρονο, ενώ μια ακόμη ρισκαδόρικη εναλλακτική επιλογή είναι το over 3,5 στο 2,00.

Από κει και πέρα σε άλλο φιλικό παιχνίδι η Μαρκαριντς (5η κατηγορία στη Σουηδία) αντιμετωπίζει την Ντελάρι Πιατεριντ και εμείς θα πάμε με τον άσο στο 1,72 (Bwin).

Λογικό φαβορί η Μάρκαριντς εδώ και αναμένουμε ότι θα επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων (η Ντελάρι είναι ερασιτεχνικό σωματείο) και το ρίσκο δεν είναι πολύ μεγάλο. Ασφαλώς και η απόδοση δεν είναι από τις μεγάλες… ευκαιρίες αλλά σχετικά μας καλύπτει.

Να είστε καλά και πάντα στο… κόλπο!

Ο Αρχισυντάκτης

Το Δυνατό του e-bet

Πέμπτη 09/04/2020
Νέμαν Β’ – Μπελσίνα Β’ 
Under (3,5) 1,70 Stoiximan

Εταιρείες