Δευτέρα Ιουλ 26 2021,  
Συζήτηση

Πληρώνει η Εσθονία

10/6/2021

Από το τουρνουά της Βαλτικής θα επιλέξω σήμερα και θα πάω με τον άσο της Εσθονίας στο παιχνίδι με τη Λετονία που δίνεται στο 2,20 (Bwin), αν και θα τον καλύψω και με το «Χ» στο 3,20.

Τελικός στο διεθνές τουρνουά της Βαλτικής. Αμφότερες κατάφεραν να κερδίσουν τη Λιθουανία, οπότε ο νικητής σήμερα κατακτά και τον άτυπο τίτλο. Η Εσθονία δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, με καλύτερη ψυχολογία και σαφέστατα καλύτερα αποτελέσματα εσχάτως. Η Λετονία προέρχεται από τη «σφαλιάρα» με 7-1 από την Γερμανία και έχει πολλές αμυντικές αδυναμίες. Με «πείθουν» περισσότερο οι Εσθονοί και θα τους στηρίξω.

Στο φιλανδικό πρωτάθλημα η Ίντερ Τούρκου υποδέχεται τη Μάριεχαμν. Ο άσος εδώ δίνεται στο 1,48 (Νοvibet) και θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή.

Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίοι προέρχονται από 4 διαδοχικές νίκες και βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας στο -1 από τη πρωτοπόρο Ελσίνκι. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 3 διαδοχικές ήττες, ενώ δεν έχουν καλή παράδοση με το συγκεκριμένο αντίπαλο με τον απολογισμό να είναι 10-1-1 υπέρ Ίντερ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Δύσκολα θα μπορέσει να κάνει κάτι η Μάριεχαμν. Εναλλακτικά πάντως για κάποιον που θέλει να κυνηγήσει μεγαλύτερη απόδοση υπάρχει το εύρος των «2-3 γκολ» στο 2,00, το οποίο έχει εμφανιστεί στις 9 από τις τελευταίες 12 μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Kapetanios

Το Δυνατό του e-bet

……………………

Εταιρείες