Δευτέρα Ιουλ 26 2021,  
Συζήτηση

Αυλαία

17/7/2021
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα δεν θα υπάρξουν προγνωστικά, ούτε στοιχήματα. Η ημέρα είναι δύσκολη για εμάς εδώ στο site. Μια διαδρομή πολλών ετών φτάνει στο τέλος της. Το e-bet το οποίο αποτέλεσε για κάποιους από εμάς μέρος της ζωής μας και της καθημερινότητας μας είναι ώρα να σταματήσει να σας έχει στο… κόλπο! Τίτλοι τέλους, λοιπόν, σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια. Και τι δεν είδαμε σε αυτή την 20ετία. Συνεργάτες να αλλάζουν, η Ελλάδα να παίρνει το ευρωπαϊκό, το ευρωμπάσκετ του 2005, τον κόσμο γενικότερα να αλλάζει. Μαζί αλλάξαμε και εμείς. Κάποιοι γκρίζαραν επικίνδυνα, κάποια άλλοι που ήταν παιδιά έχουν τώρα τα δικά τους παιδιά κάποια έφυγαν, κάποιοι ήρθαν στην ομάδα μας αλλά το site μας εκεί καθημερινά να επιμένει…

Το αν αυτό είναι το οριστικό τέλος για το δικό μας «παιδί» θα δείξει η πορεία. Η ουσία είναι ότι σίγουρα από αύριο η καθημερινότητα μας αλλάζει. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε όλα αυτά τα χρόνια και κάνατε αυτό το ταξίδι μαζί μας. Ένα πολύ μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα.

Δεν θα μπω αντίο. Δεν θα μου άρεσε άλλωστε. Ελπίζω οι δρόμοι μας κάποια στιγμή και πάλι να διασταυρωθούν. Έυχομαι στον καθένα από εσάς ξεχωριστά (συνεργάτες & αναγνώστες) να περνάτε καλά. Να βγούμε από την περιπέτεια του covid όλοι ασφαλείς και κυρίως εύχομαι να ζείτε την κάθε σας μέρα ξεχωριστά και γεμάτα.

Εις το επανιδείν….

Kapetanios

Το Δυνατό του e-bet

……………………

Εταιρείες