Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021,  
Συζήτηση

Τα “πήρε” με τον ρεπόρτερ

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα και είχαμε καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Απλώς πρέπει να σεβόμαστε και να αποδεχόμαστε τις δυνατότητες του Άγιαξ» είπε.

Και συνέχισε: «Φυσικά δεν είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από τη στιγμή που το 0-2 έγινε 2-2, αλλά το αποτέλεσμα ήταν καλό στο τέλος. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι με έναν καλό αντίπαλο. Ήταν μια καλή αρχή για τη νέα χρονιά».

Για την εξέλιξη του αγώνα τόνισε: «Σημειώσαμε ένα γκολ νωρίς. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερη κατοχή. Να κρατήσουμε την μπάλα λίγο καλύτερα στην ομάδα. Μερικές φορές χάσαμε την μπάλα πολύ εύκολα.

Λίγο πριν από το ημίχρονο είχαμε μια τεράστια ευκαιρία και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα τρίτο γκολ. Ο Άγιαξ μας έβαλε μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο. Εντέλει το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για εμάς αυτή τη χρονική στιγμή».

Τότε ήταν που ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν η ομάδα υστερεί σε φυσική κατάσταση και ο Γερμανός έγινε … Τούρκος. «Αυτή είναι δική σου γνώμη. Η γνώμη μου είναι πολύ διαφορετική. Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά και ήταν φυσικό να κουραστούν στο τέλος του παιχνιδιού. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» είπε.

Το Δυνατό του e-bet

Κυριακή 24/01/2021
Ατλέτικο Μ. – Βαλένθια
1 (1,45) Stoiximan

Εταιρείες