Δευτέρα Ιουλ 26 2021,  
Συζήτηση

Mε το αμφισκόρ στο «OmaSP Στάντιον»

10/6/2021

Καλημέρα εν Χριστώ αδερφοί. Ξεκινάω από τη Φιλανδία και πάω με το G/G στην αναμέτρηση της Σεϊναγιοεν με την Κουόπιο με το συγκεκριμένο ποντάρισμα να πληρώνει στο 1,93 (Stoiximan).

Το συγκεκριμένο ζευγάρι παραδοσιακά δίνει γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 11 τελευταίες συναντήσεις του, το αμφισκόρ έχει επιβεβαιωθεί 9 φορές. Η Σεϊναγιοεν βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ, έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αν και η παράδοση είναι με την Κουόπιο (μια μόλις ήττα σε 11 μεταξύ τους παιχνίδια). Οι φιλοξενούμενοι πάντως προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και δεν με «πείθουν» για να πάω κόντρα στη γηπεδούχο. Από ένα γκολ πάντως μπορούν να το βρουν και το θεωρώ πιο «ασφαλές» ποντάρισμα.

Στη Βραζιλία έχουμε το Μπραζιλιένσε-Γκρέμιο. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Το διπλό εδώ δίνεται στο 1,48 (Sportingbet), αν και θα το καλύψω και με το «Χ» στο 3,90.

Η Γκρέμιο κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 και σχεδόν «σβηστά» στο πρώτο παιχνίδι. Έχει πολλές επιστροφές παικτών που ανάρρωσαν από το Covid, είναι ποιοτικά ανώτερη ομάδα και εκτιμώ ότι από τα κέφια της θα κριθεί το παιχνίδι. Τουλάχιστον μια ισοπαλία μπορεί να την πάρει απέναντι στη μια ομάδα που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της χώρας…

Terra

Το Δυνατό του e-bet

……………………

Εταιρείες