Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020,  
Συζήτηση

Άρθρα στην κατηγορία Editorial

Χωρίς περιθώρια η Αούστρια

Καλημέρα φίλες και φίλοι του e-bet. Τρίτη (2/6) με το πρόγραμμα και σήμερα να περιλαμβάνει πολλές επιλογές, αφού καθημερινά ολοένα και περισσότερες χώρες επιστρέφουν στην κανονικότητα. Υπάρχουν παιχνίδια από την Αυστρία για σήμερα (πλέι-άουτ), την Τσεχία, τη Γερμανία (3η κατηγορία), καθώς ακόμη την Εσθονία, το Ισραήλ αλλά και το Τουρκμενιστάν.

Το ξεκίνημα μας για σήμερα γίνεται από την Αυστρία και το παιχνίδι της Αούστρια Βιέννης με την Αντμίρα εκεί όπου θα επιλέξουμε τον άσο στο 1,81 (Stoiximan).

Πλέι-άουτ στην Αυστρία με την Αούστρια να μην έχει το παραμικρό περιθώριο. Αν θέλει να σώσει τη χρονιά θα πρέπει να διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο για την Ευρώπη και θα πρέπει για πρώτη φορά φέτος να κερδίσει την Αντμίρα. Οι ομάδες που είναι στο γκρουπ της λογικά δεν τη… φοβίζουν. Το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο αυτό ίσως να είναι καλό για την Αούστρια αφού οι οπαδοί της μετέδιδαν άγχος. Σημειώνουμε ότι οι γηπεδούχοι «τρέχουν» ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων (2-7-0).

Στην Τσεχία η Μπλάντα Μπόλεσλαβ υποδέχεται τη Ζλιν και η επιλογή μας θα είναι το G/G το οποίο προσφέρεται στο 1,72 (bwin), ενώ εναλλακτικά προτείνουμε και τον άσο στο 1,90.

Η πρόσφατη παράδοση είναι ξεκάθαρα με το μέρος των γηπεδούχων. Εκτός αυτού η Μλάντα προέρχεται από τη «σφαλιάρα» με 7-1 από την Πλζεν και λογικά θα βγάλει αντίδραση. Η Ζλιν δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, έρχεται από ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη (0-2-4) και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Το αμφισκόρ δείχνει μια καλή επιλογή δεδομένου ότι αμφότερες εσχάτως σκοράρουν (η Ζλιν έχει 4 διαδοχικά G/G), ενώ λόγω παράδοσης προτείνουμε εναλλακτικά και τον άσο που δίνεται σε «αξιοπρεπείς» τιμές.

Να είστε καλά και πάντα στο… κόλπο!

Ο Αρχισυντάκτης

Το Δυνατό του e-bet

Τρίτη 02/06/2020
Βικτόρια Κολωνίας – Τσβικάου
Over (2,5)  1,72 Stoiximan

Εταιρείες