Πέμπτη 28 Μαΐου 2020,  
Συζήτηση

Άρθρα στην κατηγορία Στοιχήματα και…αλλού

Ο νέος λαϊκός ήρωας της Σερβίας!

Ο «Νόλε» είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζει τους αδύναμους αλλά αυτή τη φορά στην χώρα του του το αναλογίζουν παραπάνω λόγω της ιδιαίτερη κατάστασης με την πανδημίαΜην ξεχνάμε ότι μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση ο Τζόκοβιτς ήταν μέσα σε αυτούς που ήθελαν να στηρίξουν οικονομικά τους αδύναμους οικονομικά συναθλητές τους.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στάθηκε στο πλευρό των συμπατριωτών του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, βγάζοντας από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, πάνω από πέντε εκατ. ευρώ, για να ενισχύσει το σύστημα υγείας της Σερβίας, αλλά και σταθεί δίπλα σε οικονομικά ασθενέστερους.

Ο Τζόκοβιτς συνεχίζει να βοηθά τη χώρα του. Μετά από δυο μήνες στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, όπου πέρασε την καραντίνα με την οικογένεια του, ο κάτοχος 17 Grand Slam επέστρεψε στο Βελιγράδι, για να βρίσκεται εκεί στις προετοιμασίες του Adria Tour, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου και θα καταλήξει στις 5 Ιουλίου με τον φιλικό αγώνα που θα δώσει με τον Νταμίρ Τζουμχούρ στο Σεράγεβο.

Δήλωση του Τζόκοβιτς:
«Χαίρομαι πολύ που σας ανακοινώνω ότι το Adria Tour θα πραγματοποιηθεί αρχής γενομένης από το Βελιγράδι! Είμαι πολύ ευγνώμων και ενθουσιασμένος που θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε για πολύ καλό σκοπό και να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας. Θα σας δω στο κορτ σύντομα» ανέφερε σχετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Δυνατό του e-bet

Πέμπτη 28/05/2020
Γκοροντέγια Β΄- Νέμαν Β΄
Over (3,5) 1,55 Stoiximan

Εταιρείες