Κυριακή Ιουν 13 2021,  
Συζήτηση

Bwin

Νόμιμη πλατφόρμα στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει:

Η Bwin είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της στοιχηματικής βιομηχανίας και αποτελεί σταθερή αξία της αγοράς. Λειτουργεί υπό την Sporting Odds Limited με αδειοδότηση από την UKGC και αυτό από μόνο του είναι εγγύηση για την ποιότητα και τη φερεγγυότητα της.

Με τεράστια ποικιλία αγορών, τρομερό live betting και ένα mobile app που είναι ίσως το καλύτερο της αγοράς, είναι πρώτη επιλογή των Ελλήνων παιχτών. Η bwin.gr προσφέρει στους παίχτες, γρήγορο cash out*, live streaming* στις μεγαλύτερες διοργανώσεις με δυνατότητα πολλαπλής προβολής καθώς και επιπλέον ειδικά στοιχήματα είτε σε pre-match αγορές, είτε στο live betting.

Ένας ακόμη λόγος για την ξεκάθαρη προτίμηση μας στη bwin.gr, είναι οι μοναδικές  καθημερινές προσφορές* που έχει για τα μέλη της. Πριμ* στο παρολί, επιστροφή πονταρίσματος* σε επιλεγμένα παιχνίδια καθώς και ο διαγωνισμός Bwin predictor, στον οποιο η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει* μετρητά.

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η bwin προσφέρει :

1) Προστασία στο Παρολί :

Ποντάρατε σε παρολί και χάσατε όλο το στοίχημα για μία επιλογή; Με την “Προστασία στο Παρολί” της bwin δε θα απογοητευτείτε ποτέ ξανά!

Εάν έχετε παίξει παρολί πέντε ή περισσότερων επιλογών στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ και δεν κερδίσετε μόνο μία, σας επιστρέφουμε το ποντάρισμά σας έως €25!

Η προσφορά ισχύει για στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν ή κατά τη διάρκεια των αγώνων, σε αναμετρήσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

2) Πριμ στο Παρολί : Σας αρέσουν τα παρολί και θέλετε μεγαλύτερα κέρδη; Στοιχηματίστε σε παρολί στοιχήματα με τουλάχιστον 4 επιλογές από τις μεγάλες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και ενισχύστε τα κέρδη σας έως 100%.

3) Επιστροφή χρημάτων στο 0-0 :Αν η αναμέτρηση που τοποθετήσατε τα στοιχήματά σας λήξει χωρίς τέρματα, θα σας επιστρέψουμε το 100% του πονταρίσματός σας.

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το Δυνατό του e-bet

Σάββατο 12/06/2021
Δανία – Φινλανδία
1 (1,42) Stoiximan

Εταιρείες