Δευτέρα Ιουλ 26 2021,  
Συζήτηση

The End….

Καλημέρα φίλες και φίλοι του e-bet! Το 1ο ιστορικά website για το Στοίχημα, μετά από 22 χρόνια λειτουργίας έφτασε στο σημείο να πει ένα μεγάλο αντίο σε όλες και όλους τους φίλους του.
Οι εταιρείες – χορηγοί βρήκαν πλέον την τηλεόραση να διαφημιστούν, έβγαλαν νέες εφαρμογές για τα Tablets, τα smartphones κ.λ.π. και ξέχασαν γρήγορα ποιοι τους προώθησαν στην Ελλάδα, ποιοι τους έγραψαν χιλιάδες πελάτες, ποιοι τους ανέδειξαν.
Γέρασε το e-bet, αλλά κράτησε 22 χρόνια γράφοντας πάνω από 26.000 μέλη, ενώ ήταν το πρώτο που δημιούργησε το Tipsters League, τότε που έπαιζαν δωρεάν χιλιάδες παίκτες και κέρδιζαν κάθε μήνα εκατοντάδες Ευρώ.
Ήταν ένα όμορφο ταξίδι αυτό του e-bet, που με τα ακούραστα στελέχη του, έφτασε να δίνει κατά μέσο όρο 70% – 85% σωστά προγνωστικά σε καθημερινή βάση. Αρκετές φορές έφτασε και το 95% αλλά και το 100% πετυχαίνοντας διάνα σε 10 έως 15 προβλέψεις καθημερινά.
Όλα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος, κι αυτό το τέλος ήρθε.
Σε λίγες ημέρες θα χαθεί από τις οθόνες ίσως για πάντα.
Η Διοίκηση, ο Αρχισυντάκτης, ο kalchas, o Terra, o kapetanios,  δηλαδή, ο Μάνος, ο Νίκος, ο Φραγκίσκος, ο Γιώργος, ο Κώστας….. αλλά και όλοι όσοι δούλεψαν στο e-bet, Θεωρούν υποχρέωση τους να σας ευχαριστήσουν για την αγάπη που δείξατε στο site, και ποιος ξέρει, ίσως κάποια στιγμή, βρεθούν και πάλι στον δρόμο σας….

Να είστε καλά και πάντα στο ..κόλπο…….με υγεία και τύχη.

Ο Αρχισυντάκτης

Mail: [email protected]

Το Δυνατό του e-bet

……………………

Εταιρείες