Δευτέρα Ιουλ 26 2021,  
Συζήτηση

Κανόνες Διαγωνισμού Προγνωστικών

1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλα τα μέλη του e-bet (Δωρεάν εγγραφή μέλους). Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι εντελώς Δωρεάν.
2. Ο Διαγωνισμός είναι μηνιαίος με αρχή την 1η κάθε μήνα (24.00) και λήξη την τελευταία ημέρα του μήνα (23.59). Αρχίζει άμεσα μόλις αναρτηθεί στο e-bet, και η μηνιαία βαθμολογία προσμετράται στη ετήσια γενική βαθμολογία
3. Η μηνιαία σειρά κατάταξης των παικτών θα ορίζεται όπως έχει η βαθμολογία στις 24.00 της τελευταίας ημέρας κάθε μήνα.
4. Το κάθε μέλος θα έχει στη διάθεση του 1000 μονάδες κάθε μήνα.
5. Κάθε παίκτης που θα χάνει τις 1000 μονάδες στη διάρκεια του μήνα, θα περιμένει την 1η ημέρα του επόμενου μήνα για να έχει στη διάθεση του νέες 1000 μονάδες
6. Κάθε παίκτης έχει δικαίωμα να ποντάρει κάθε ημέρα μέχρι 300 μονάδες με minimum 10 μονάδες και maximum 100 ανά αγώνα (από 1 έως 10 αγώνες)
7. Οι 6 πρώτοι νικητές κάθε μήνα θα θεωρούνται οι Νικητές του μήνα χωρίς άλλο έπαθλο. Οι καλύτεροι θα θέτουν υποψηφιότητα για να γίνουν μόνιμοι Tipsters του e-bet.
8. Θα υπάρχει συγκεντρωτική βαθμολογία όλου του χρόνου και θα αναδεικνύεται ο Νικητής της ημερολογιακής χρονιάς (1 Ιανουαρίου – 31 Δεκεμβρίου) ο οποίος θα έχει απλά την τιμητική θέση του «Νικητή της χρονιάς» χωρίς άλλο έπαθλο.
9. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι εγγεγραμμένοι σε εταιρεία – χορηγό του e-bet (είσοδο και εγγραφή στην εταιρεία-χορηγό από banner ή logo που υπάρχουν στο e-bet).
10. Για θέματα που πιθανά να προκύψουν την τελική απόφαση έχει η επιτροπή διαγωνισμού του e-bet.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ και…

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Το Δυνατό του e-bet

……………………

Εταιρείες