Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020,  
Συζήτηση

Virtual Sports μια νέα πραγματικότητα

Στη εποχή του Covid-19 ολοένα και γίνεται μεγαλύτερη συζήτηση για τα virtual Sports. Για να παίξεις Virtual Sports από το σπίτι σου αρκεί να έχεις λογαριασμό σε κάποια στοιχηματική πλατφόρμα. Από εκεί και πέρα η διαδικασία είναι γνωστή, είναι ίδια με το να παίξεις στοίχημα ποδόσφαιρο. Επιλέγεις την κατηγορία «Virtual Sports», διαλέγεις το άθλημα που σε ενδιαφέρει (π.χ. ποδόσφαιρο ή μπάσκετ) και εν συνεχεία βρίσκεις τους αγώνες και τα σημεία που σε ενδιαφέρουν.

Το ερώτημα που απασχολεί σχεδόν την πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος, είναι κατά πόσο είναι ασφαλές να ποντάρουν στα εικονικά αθλήματα, από τη στιγμή που στην ουσία έχουν να αντιμετωπίσουν τον υπολογιστή. Η ανεξάρτητη γεννήτρια τυχαίων επιλογών/αριθμών (RNG), διασφαλίζει ότι τα αποτελέσματα των γεγονότων προκύπτουν έπειτα από διάφορες ακολουθίες αλγορίθμων, οι οποίες όμως είναι βασισμένες και στις πραγματικές επιδόσεις των ομάδων. Η αξιοπιστία της γεννήτριας RNG εξετάζεται από ανεξάρτητους οργανισμούς εμπειρογνωμόνων και πιστοποίησης, όπως η eCOGRA, η QUINEL, η Technical Systems Testing, οι οποίοι παρέχουν τα πιστοποιητικά ασφάλειας και αξιοπιστίας στις πλατφόρμες που προσφέρουν στοίχημα Virtual Sports.

• Η Virtual Football League (VFL) αποτελεί τη δημοφιλέστερη εικονική λίγκα ποδοσφαίρου και μπορείτε να την βρείτε στις περισσότερες πλατφόρμες που προσφέρουν Virtual Sports.
Η VFL αποτελείται από 16 ομάδες και κάθε σεζόν διεξάγονται συνολικά 30 αγωνιστικές, οι οποίες χωρίζονται στις εξής φάσεις: «Pre League», «Matchday Loop» και «Post League». Η πρώτη φάση αρχίζει πριν την έναρξη της σεζόν και έχει διάρκεια 2,5 λεπτά. Η δεύτερη φάση που ακολουθεί είναι ουσιαστικά οι αγωνιστικές και κάθε αναμέτρηση έχει διάρκεια 4:35 λεπτά. Τέλος, η 3η φάση έχει διάρκεια 60 δευτερόλεπτα, ενώ μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, ξεκινά άμεσα η επόμενη.

• Οι αγώνες στο εικονικό τένις είναι διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε ημέρα στις διαδικτυακές πλατφόρμες, με τις αγορές να είναι ανοιχτές μόνο για pre-game πονταρίσματα.
Συγκεκριμένα στο Virtual tennis τα προσφερόμενα στοιχήματα είναι: «νικητής», «ακριβές σκορ», «νικητής πρώτου σετ» και «συνολικοί πόντοι». Η διάρκεια του κάθε αγώνα ποικίλει και εξαρτάται από την εξέλιξή του, όμως δεν ξεπερνά τα τέσσερα λεπτά.

• Οι εικονικές ιπποδρομίες ή αλλιώς Horse Racing ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά, ενώ η κούρσα ξεκινάει «κατά παραγγελία»: εκκίνηση μόλις γίνει επιλογή και τοποθέτηση στοιχήματος.

Όσον αφορά τις διαθέσιμες αγορές, αυτές είναι: «στοίχημα νίκης-γκανιάν», «στοίχημα κατάταξης-Forecast», «στοίχημα πρόγνωσης-πλασέ» και «τρικάστ». Σημειώνεται πως δεν γίνονται δεκτά στοιχήματα κατά τη διάρκεια της κούρσας.

Το Δυνατό του e-bet

Τρίτη 14/07/2020
Γκρασχόπερς – Κιασό
Over (3,5) 1,83 Novibet

Εταιρείες